Ексклузивни оферти за септември месец

Промоция при покупки над 200 точки

При регистрация с пакет или избрани от теб продукти на стойност над 200 PV ще получиш 2 прекрасни подаръка:

За целта трябва да направиш своята регистрация до 30 септември 2020 г. Тези две масла са насочени към здравето на храносмилателната ни система като ни подкрепят при различни видове стомашен дискомфорт и действат проактивно за по-добро усвояване на храната, която приемаме.

ZenGest гел капсули

15% отстъпка от цената на Хидратиращия спрей за тяло dōTERRA SPA

Когато стане дума за грижа за кожата, етеричните масла ни осигуряват невероятна подкрепа за кожата. Хидратиращият спрей за тяло dōTERRA SPA има подобряващи настроението и енергизиращи ползи на сместа от етерични масла Beautiful

Освен това този спрей съдържа и прекрасните базови маслата от слънчоглед, авокадо и маракуя, които подпомагат успокояването, омекотяването и хидратирането на кожата ни за постигане на здравословно сияние. Каприловия триглицерид (извлечен от кокос) подхранва и поддържа естествената бариера на кожата, за да ѝпридаде здрав и подхранен вид. Почувствай пълната хидратация на цялото тяло с хидратиращия спрей за тяло doTERRA Spa.

НОВА CITRUS BLOOM КОЛЕКЦИЯ

Тази колекция е прекрасен начин да се поглезим от главата до петите. Citrus Bloom е перфектна смес на етерични масла, съчетаващ яркия аромат на цитрусови кори, перфектно комбинирани с цветя. Етеричните масла от див портокал и грейпфрут доставят слънчеви в настроението ни и свежи ароматни нотки, докато лавандула, римска лайка и магнолия добавят меко, сладко докосване и спокойствие в деня ни.

Повече за този аромат можете да научите тук.

 
Този аромат ме завладя още при първото вдишване! Чакам колекцията, от както я предложиха в САЩ. Знам, че много ще ми хареса и освен, че ще се грижи за кожата ми, ще обгръща и емоциите ми със спокойствие и надежда. Препоръчвам на всеки, който има нужда да се погрижи за себе си!

Нов dōTERRA Дифузер Volo

Красивият ултразвуков дифузер Volo™ на dōTERRA е изработен в ониксови и мраморни разцветки, като е перфектен за всяка стая в дома или офиса. Volo е ръчно изработен с каменно покритие от полисмоли и патентовани диамантени орнаменти, като включва светлинни опции по избор: без светлина, топла светлина и ярка кехлибарена светлина. Този уникален дифузер предлага настройки за дифузиране с разнообразие от часови рамки.
  • Настройки за един, три и шест часа дори когато използваме най-високо ниво на интензитет на маслата
  • До 14 часа на най-ниско ниво на интензитет
  • Обхваща до 28 квадратни метра
  • Таймер с лампичка за автоматично приглушаване на светлината
  • Опционални настройки за обкръжаващата го светлина: без светлина, топла светлина или ярко кехлибарена светлина.

Нов регистрационен пакет с мисъл за децата ни

Създаден с фокус към нашите деца този комплект може да послужи и на нас родителите, които искаме да имаме решение за голяма част от притесненията ни васякъде, където решим.

Комплектът съдържа:

ЕКСКЛУЗИВНО! ОТ ЕВРОПА ЗА ЕВРОПА

Bulgarian Flowers Collection чества култивирането на най-ценните етерични масла на България и е ексклузивно налична първо за Европа за ограничено време. 

Включвайки розово масло Touch, масло от лавандула Touch и масло от маточина Touch, тази колекция е с източници на извличане в България и ни предоставя три от най-почитаните етерични масла в цял свят. Маслата са произведени в българската дестилерия на dōTERRA – Esseterre. През годините в България са създадени някои от първите в света проучвания, развития и производствени съоръжения за етерични масла, особено в Черноморския регион, където климатът е идеален за отглеждането на масла от лавандула и маточина с най-чистото качество. 

Опаковката на тази колекция е толкова красива, колкото самите масла! Включвайки цветни щампи и вдлъбнати златни детайли, дизайнът на кутията приема формата на цвят, който разцъфва, насочен към слънцето. Тъй като са ексклузивни за Европа само за ограничено време, не пропускай да се възползваш от тези ценни масла и техните многобройни ползи.

Цената на това безценно трио е много добра, защото е промоционален комплект – 132 евро при регистрация. Без регистрация в dōTERRA този комплект не е достъпен.

Ако имаш нужда от съвет, помощ или консултация можеш да се свържеш с мен тук.