Майсторски клас

ОТ НАЧИНАЕЩИ ДО УВЕРЕНИ В ИЗПОЛЗВАНЕТО НА ЕТЕРИЧНИ МАСЛА

Онлайн обучение | Начало: 01 октомври 2020

Ние сме група от ценители на етеричните масла и се вдъхновихме да създадем този курс с полезна информация за всеки, който прохожда в света на етеричните масла или желае да задълбочи знанията си в търсене на отговори как да се справя с емоционалното и здравословното си състояние с помощта на природата. Вярваме, че този Майсторски клас не само ще ти даде ценни познания за лечебната сила на маслата, но и ще ти предостави шанс да се свържеш с тялото, интуицията и сетивата си. Здравето ни зависи изцяло от нас, а каква по-голяма свобода от това да можем да се погрижим за себе си по най-прекрасния начин. Каним те да минем заедно по тези стъпки и да усетим повече лекота, любов и смисъл във всеки ден и дейност.

Майсторски клас за етерични масла

Ако отдавна имаш желание да включиш етеричните масла в ежедневието си, но ти е трудно да избереш или не знаеш откъде да започнеш, ако вече си привлечен от магията и аромата им, но имаш нужда да задълбочиш познанията си или пък да  преминеш от теория към практика, ако имаш любим човек, когото би искал да подкрепиш в подобряването на начина му на живот или просто искаш да направиш ценен подарък, то ние имаме предложение за теб.

От 01 октоври 2020 стартира Майсторски клас, посветен изцяло на темата. Курсът е с практическа насоченост, така че освен желанието за знание, всеки записан ще има възможност да прилага наученото веднага и така да обогати и внесе аромат и свежест в своето ежедневие.

Специално предложение

Щастливи сме да предоставим този курс безплатно за всеки, който реши да започне своето пътуване в ароматния свят на етеричните масла и стане част от нашето dōTERRA семейство.

За тази цел е нужна регистрация с профил в dōTERRA* и поръчка на продукти по избор. Ние сме до вас и ще ви напътстваме във всяка стъпка. Ако вече си част от нашето dōTERRA семейство вече имаш възможност за достъп до курса.

За наше съжаление не можем да те включим в курса, ако си член на друго dōTERRA семейство.

*Продуктите при регистрация е необходимо да са на минимална стойност от 100 продуктови точки (около 100 евро).

Тази програма е за теб ако

  • Се интересуваш от естествени начини да се грижиш за здравето си;
  • Искаш да знаеш защо и как етеричните масла са помощник на тялото по отношение на превенцията и подкрепата;
  • Искаш да усетиш свободата самостоятелно да се справиш с предизвикателствата на живота;
  • Искаш да пробваш част от маслата, докато учиш за тях;
  • Искаш да разбереш защо етеричните масла са по-ефикасни, евтини и безопасни за здравето ни;
  • Търсиш холистични отговори за емоционалното и физическото си благоденствие.

Съдържание на майсторския клас

Тема 1: Какво са етеричните масла и как се използват;

Тема 2: Как да използваме етеричните масла, за да подобрим имунитета;

Тема 3: Как да балансираме хормоните и емоциите си;

Тема 4: Как да подобрим метаболизма си;

Тема 5: Как да елиминираме токсините от дома си; 

Тема 6: Как да си направим собствен аромат;

Бонус тема: изненада.

Всяка седмица в понеделник ще има нов видео клас, който можеш да гледаш в удобно за теб време. Седмично ще има въпроси и отговори по настоящата тема.

Отзиви от предишното издание на този майсторски клас

„Бих препоръчала курса на всеки като мен, който не е имал досега никакво по-нятие от масла, но се интересува от това да живее по-здравословно и да използ-ва повече богатствата, които ни дава природата. Още по време на курса се убе-дих в ползите от тях, но тепърва ще научавам и изпробвам повече. Важното е, че вече имам необходимата база, за да надграждам.“
Motivate смес от етерични масла
Даная
София
„Благодаря за вещината, с която ми отворихте вратата към вълшебния свят на етеричните масла! Препоръчвам курса на всички, които искат повече здраве и хармония за себе си и най-скъпите им хора! Бъдете все така вдъхновяващи и ароматни!!!“
Cheer смес от етерични масла
Анна
София

Ето какво казват хората за това как се е променил животът им благодарение на продуктите на dōTERRA

Освен това ще получиш

Достъп до фейсбук група, където ще се провеждат всички класове, ще можеш да задаваш въпроси и да получаваш отговори и подкрепата на другите участници, както и на експерти в употребата на маслата.

  • Безплатна едночасова консултация с един от нас по теми, свързани с етеричните масла, които ти избереш и които са ти важни. Например как да постигнеш здравословните си цели с помощта на етеричните масла и добавките на dōTERRA.

до началото на курса остават

Дни
Часове
Минути
Секунди

Предимства на регистрацията в dōTERRA: тук.

Ще се радваме да обсъдим възникнали въпроси – можеш да ги заявиш тук.

Сподели с приятел:

Share on facebook
Share on pinterest
Share on linkedin
Share on google
Share on twitter