коя съм аз?

Моята мисия

Здрави капка по капка или как да имаме проактивна грижа за здравето си , така че да не ни се налага да се лекуваме. Това е моята мечта. Това е моята мисия.

От първия момент, в който се докоснах до маслата на dōTERRA аз знаех, че ще искам всички мои познати да знаят за тях. От тогава търся начин все повече хора да знаят защо да използват етерични масла и как.

Катрин Куцарова

Етерични масла за лична употреба

Ако искаш да имаш оптимално здраве на физическо, емоционално и духовно ниво, то те съветвам да пробваш употребата на чисти, висок клас етерични масла, каквито са тези на dōTERRA. Това ще ти позволи да имаш много по-здрава имунна система, да имаш повече енергия, по-добро настроение, по-красива фигура, кожа, коса.

Етеричните масла за подходящи за всички – от новородени до възрастни, мъже и жени, болни и здрави. Те винаги имат какво да ни дадат, така че да имаме живот, изпълнен със здраве. Ако искаш да научиш повече за маслата или направо да започнеш своето пътешествие ще се радвам да се свържеш с мен.

Етерични масла и като бизнес възможност

Освен, че маслата на dōTERRA ни предоставят възможност за физическо, емоционално и духовно здраве, то те ни дават и уникалната възможност да имаме и финансово здраве.

Първата стъпка е да имаш доходи от dōTERRA, които да са достатъчни за нужните ти месечни поръчки. Втората стъпка е да имаш допълнителен доход, освен възможността за безплатни продукти. Това означава да запазиш работата си или бизнеса си и да добавиш още един начин да имаш доход.

Третата стъпка е тази, която аз избирам. Това е напълно да заместиш доходите си с такива от dōTERRA.

Моята исория

Около раждането на първия ми син много мои близки хора започнаха да се разболяват от рак. Тогава реших, че не искам и на мен или на мъжа ми или на децата ми да се случи същото. Тогава реших, че ще открия какво трябва да направя, за да се предпазим. Така научих за проактивната грижа за здравето. И всичко, което четях ме водеше към етеричните масла. Значех, че трябва да ползвам най-високо качество етерични масла, за да имам оптимални резултати. Но не намирах нищо, което да е това качество, което търсех. докато един ден видях, че една моя тогава позната прави клас за готвене с етерични масла. Веднага разбрах, че щом може да се приемат вътрешно, значи са това, което търся.

На този клас усетих разликата между маслата, които вече имах и тези, до които се докосвах за първи път – маслата на dōTERRA. Това беше любов от първо помирисване. Никога повече не използвах другите масла, които вече имах преди това. Само dōTERRA  можеше вече да ми даде тази жажда за чисти, терапевтични масла. Търсенето вече беше свършило.

Още тогава след тази среща знаех, че искам всеки да знае за тези масла. И така това се превърна в моячта мисия. В моята мечта. В моят път.

Споделяне от клиенти

Най-истинско доказателство за силата на маслата е мнението на децата ни: вчера синът ми падна от едно дърво и куцукайки ме попита: " Мамо, носиш ли тамянчето?". След малко вече тичаше из градината. Еми и аз ги обичам - и сина и тамянчето...
Anchor смес от етерични масла за йога
ДК
София
Откакто маслата на doTERRA влязоха в дома ми, не съм използвала лекарства, не се е стигало до антибиотици, дори до лекарски кабинет. Със сигурност имунитетът ми се е повишил. Освен това винаги съм имала проблем с миризмите на козметиката и почистващите препарати, които се продават масово, но откакто използвам продуктите на doTERRA, приготвам сама козметиката си и препаратите за почистване на дома.
Align смес от етерични масла за йога
ДТ
София
Аз и децата използваме маслата от повече от година, за което време безспорно сме по-здрави, не съм купувала лекарства, преборваме грипове, настинки, стомашни неразположения, та дори астматични проблеми на дъщерята. Не рядко използвам масълцата и за емоционалното ни здраве. Те са истинско богатство!
Tamer смес от етерични масла за деца
АМ
Варна